Om Feldt-Tech APS

Feldt-Tech APS

Feldt-Tech APS er et lille kvalitets bevidst firma, hvor Morten Feldthusen som driver virksomheden, har stor erfaring indenfor flere områder af elfaget, siden han fik sit svendebrev i år 2000.

Derfor har Feldt-Tech APS en stor "Know How" inden for mange niche brancher i el-området. Feldt-Tech's kunder skal være tilfredse, og det er de små ting der gør forskellen, Feldt-Tech sørger for at arbejdet er lavet ordentligt, samt at vi bestræber os på at det ikke kan ses vi har været der, pænt arbejde og oprydning efter sig, dette giver glade og tilfredse kunder.

Feldt-Tech går ind for ordentlig og god kommunikation, derfor lytter vi altid til kunden og med den gode dialog finder vi altid den bedste løsning i fællesskab med kunden. Vi er ikke bange for at tænke ud af kassen, for at opnå de mest tilfredsstillende resultater for vores kunder.

Feldt-Tech APS blev startet på baggrund af en simpel filosofi "Dygtige elektrikere, er billigere end du tror", dette kommer sig af Morten's mange års erfaring i branchen, hvor han herefter har taget et valg om at komme overpriser til livs "Der skal være fornuft i priser i forhold til arbejdet og kvaliteten heraf".

Installationer / Viden / Tryghed

At levere de bedste el-løsninger til vores kunder.
At udvide vores “Know How” så vi altid er på forkant med nyeste teknologi på markedet.
Tilfredse kunder.

At være det bedste løsnings orienteret maritime el-firma i Danmark.

At sætte en ære i vores arbejde og bruge vores “Know How” på bedst tænkelige måde, så dette kommer vores kunder tilgode.

Har du Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte Feldt-Tech APS for en uforpligtiende samtale, I dag!

Feldt-Tech APS Samarbejds Partnere