FAQ

-Info om Feldt-Tech APS
- Autoriseret elarbejde i direkte samarbejde med VALMI GROUP!

Spørgsmål ?

Har du spørgsmål til Feldt-Tech APS ?
Her på siden kan du finde svar, på de mest almindelige stillet spørgsmål.

Feldt-Tech APS er et elektriker firma der er oprettet som et anpartsselskab, hvor Morten Feldthusen står for den daglige drift i selskabet.
Vi er i tæt samarbejde med Valmi.

Hos Valmi Group arbejder Feldt-Tech APS som selvstændig for en moderne og anderledes autoriseret elinstallatør. Feldt-Tech APS er indlejet som elektriker efter autorisationslovens bestemmelser. Det betyder, at Feldt-Tech APS som egen virksomhed arbejder under Valmi Groups ansvar, autorisation, tilsyn og kvalitetsledelsessystem (KLS).

Det er ikke dyrer for Feldt-Tech APS kunder at vi er i samarbejde med Valmi.
Valmi fastsætter ikke priser for Feld-Tech APS, dette gør vi selv, ligeledes bliver pris aftaler med vores kunder aftalt direkte med Feldt-Tech APS.

Feldt-Tech APS er blevet til fordi Morten Feldthusen gerne vil sikrer at hans kunder får den bedst mulige service, til fair priser.

Feldt-Tech APS motto er “Dyftige elektrikere er billigere end du tror”

Morten Feldthusen er elektriker og fik sit svendebrev i år 2000, dette gør at han har mange års erfaring. Hans erfaring udspringer også af at han ikke kun har været låst til f.eks. husinstallationer, han har været et stort speckter rund indenfor elfaget, heriblandt kan nævnes, Hus-installationer, Landbrug, Industri, Maritim og meget mere.

Feldt-Tech APS har som udgangspunkt ikke døgnvagt, MEN vi svarer vores tlf når vi kan, også udenfor normal arbejdstid, derfor er der en god mulighed for at kunne fange os døgnet rundt, ellers indtal en besked på vores tlf svarer, send en sms eller fang os via mail eller kontskt formular på hjemmesiden, så vender Feldt-Tech APS tilbage så hurtigt som muligt.